Lashandschoenen kopen

De lashandschoenen van Solvetex bieden u optimale bescherming en bewegelijkheid zodat u veilig kunt werken. Ook tijdens het lassen staat veiligheid voorop! De lashandschoenen zijn verkrijgbaar in zes verschillende varianten. Solvetex levert werkhandschoenen zowel aan bedrijven als particulieren. De lashandschoenen kunnen worden geleverd per stuk, per 12 paar of in een omdoosverpakking van 60 tot 120 paar handschoenen. Voor grote hoeveelheden kunt u tevens een offerte aanvragen. Dan krijgt u van ons direct een scherpe prijs terug.  Ook voor andere soorten werkhandschoenen als snijbestendige handschoenen kunt u bij Solvetex terecht!

TIG lashandschoenen kopen

Solvetex biedt ook speciale TIG lashandschoenen aan. Deze handschoenen zijn specifiek geschikt voor bescherming tijdens het TIG lassen. Het soepele schaapsnappa leder zorgt voor optimale bewegelijkheid en betrouwbare veiligheid. Naast de TIG lashandschoenen biedt Solvetex u ook splitleder handschoenen en lashandschoenen die voor een deel bestaan uit splitleder en het overige deel uit rundsnerfleder voor de palm. 

Lashandschoenen kopen eenvoudig online

Lashandschoenen kopen kan 24 uur per dag en 7 dagen per de week online via onze website. De lashandschoenen zijn nagenoeg allemaal uit voorraad leverbaar. Wanneer u voor meer dan € 150 bestelt worden de lashandschoenen binnen Nederland zelfs gratis bij u bezorgd.

Komt u de lashandschoenen liever zelf ophalen? Iedere woensdag en vrijdag bent u van harte welkom bij het afhaalpunt in Uden. Wij staan dan van 10.00u tot 16.00u voor u klaar. Of maak even een afspraak voor een andere afhaaldag. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!  
T. 0413-262502   E. info@solvetex.nl

 Lashandschoen schaapnappa TIG 15cm

€ 4,15
Artikel nr.: Art. 10474

Lashandschoen rood splitleder 36cm

€ 4,90
Artikel nr.: Art. 10472

Lashandschoen palm/rundsleer - rug/splitleer

€ 3,80
Artikel nr.: Art.10471