Over Solvetex

Solvetex is een bedrijf dat zich al vele jaren toelegt op het leveren van diverse artikelen aan de handel en industrie. Na de oprichting in 1958 is er in de loop der jaren veel veranderd en heeft het persoonlijke karakter van de handel plaats gemaakt voor de snelle wereld van het internet.

Wij spelen hierop in door u de mogelijkheid te bieden om bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week artikelen te kunnen bekijken. Wanneer u wilt bestellen, stuur dan een mail naar info@solvetex.nl of vul het contactformulier in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

De webwinkel is er speciaal op gericht u snel en makkelijk te bedienen dmv grote foto's en duidelijke prijzen. Onze taak is erop gericht u deze artikelen goed en snel te leveren. Ook kunnen wij u nu nog beter op de hoogte houden van nieuwe producten en veranderingen in de markt. 

Wij hopen met deze vooruitgang een stevigere basis te leggen voor de toekomst en de prettige samenwerking met u op een nog hoger plan te tillen.

Solvetex heeft de beste poetsdoeken voor u geselecteerd. Onder meer gerecyclede poetsdoeken, nieuwe poetsdoeken en microvezeldoeken. Solvetex is ook het juiste adres voor werkhandschoenen als lashandschoenen en snijbestendige handschoenen en Swarfega handreiniger, poetspapier, schuurmaterialen en kwasten.