Schuurmaterialen

Ook op het gebied van schuurmaterialen is Solvetex zeer compleet. In ons assortiment schuurmaterialen hebben we schuurmatjes, maar ook schuurblokken, flexvellen en rollen van zeer fijne fibral.

Schuurmatjes schuurmaterialen

Onze schuurmatjes zijn flexibele schuursponzen die bijzonder geschikt zijn voor de hout- en meubelindustrie. Standaard is een korreldikte van 100 (K220), maar schuurmatjes met andere korreldiktes leveren we op aanvraag ook. De schuurmatjes zijn uitspoelbaar en zijn daardoor meerdere malen te gebruiken. De afmetingen zijn 98x120x12 mm. De schuurmatjes leveren we per doos van 250 stuks.

Schuurblokken schuurmaterialen

Naast schuurmatjes leveren we uiteraard ook schuurblokken (27x100x67 mm). Dit zijn flexibele schuurblokken die vierzijdig bekorreld zijn. Deze zijn extra geschikt voor de meubel- en spuitindustrie. De schuurblokken zijn uitspoelbaar en zijn daardoor meerdere malen te gebruiken. De schuurblokken leveren we per doos van 250 stuks.

Flexvellen schuurmaterialen

Naast schuurmatjes en -blokken kunt u bij ons ook flexvellen bestellen. Deze leveren we in twee varianten: 23x28 cm en 11,5x14 cm. Dit zijn flexibele schuurvellen met een foamlaag, eveneens zeer geschikt voor de hout- en meubelindustrie. Standaard is een korreldikte van 220 (K220), maar andere korreldiktes leveren we op aanvraag ook. De flexvellen leveren we per doos van 250 vellen.

Fibral K327 schuurmaterialen

Met zijn fijnheid van 327 is de Fibral K327 een stuk minder grof dan de schuurmatjes, schuurblokken en flexvellen. Bovendien is het materiaal zeer flexibel, ontstaat er geen warmteontwikkeling en is dit schuurmateriaal te gebruiken in combinatie met een reinigingsmiddel. Dit materiaal geeft een minimaal risico van doorschuren op de randen. Een rol meet 10x1000 cm en is tweezijdig te gebruiken.

Naast schuurmaterialen heeft Solvetex een uitgebreid assortiment poetsdoeken, poetspapier, Swarfega, werkhandschoenen, handreinigers en kwasten. Bekijk ze meteen op deze website.