Hygiënisch papier

Hygiënisch papier is er in diverse vairanten. We hebben de beste en meest gebruikte soorten poetspapier voor u geselecteerd. Het poetspapier is nagenoeg allemaal uit voorraad leverbaar.

Voordelen poetspapier 

  • Poetspapier heeft diverse belangrijke voordelen. Ten eerste is het bijzonder hygiënisch papier. Uw medewerkers kunnen immers steeds een nieuw stuk poetspapier gebruiken en hoeven niet steeds met dezelfde vieze doeken te werken (denk ook aan de Arbo-wetgeving!).
     
  • Ten tweede is poetspapier milieutechnisch verantwoord. Het basismateriaal is immers recyclebaar. Uiteraard hebben wij ook poetspapier dat is vervaardigd uit gerecycled papier. Daarmee spaart u het milieu nog meer.
     
  • Tot slot neemt poetspapier vuil en vocht erg goed op. U kunt er bijvoorbeeld prima de ramen mee schoon en droog maken.

Een-, twee- of drielaags poetspapier

De capaciteit van poetspapier is eenvoudig te bepalen: hoe meer lagen het poetspapier heeft, des te groter het absorberend vermogen is. Voor sommige toepassingen zijn een of twee lagen voldoende, in andere situaties is drielaags poetspapier beter. Wij leveren alle drie de soorten. Het een- en tweelaags papier is van 100% cellulose, het drielaags papier is verlijmd bright blue.

Mini-, midi- of maxirollen

Heeft u niet zoveel poetspapier nodig? Dan kunt u vooruit met een minirol. Heeft u het frequenter nodig, dan bieden midirollen en maxirollen uitkomst. De minirol meet 21 cm x 130 mtr, de midirol 22 cm x 275 mtr en de maxirol 38 cm x 380 mtr.

Houders en standaarden

Vanzelfsprekend leveren we ook de bijbehorende houders en standaarden voor ons poetspapier. We hebben witte kunststof boxrolhouders voor minirollen, midirollen en maxirollen, en een muurhouder voor maxirollen. Onze vloerstandaards (voor maxirollen) zijn uitgevoerd in blauw metaal en kunnen geleverd worden met of zonder zakhouder. 

Toilethygiëne

Voor optimale toilethygiëne bent u bij Solvetex aan het juiste adres. Wij bieden onder meer handdoekjes, handdoekrollen, toiletrolhouders en handdoekdispensers. Voor zowel bedrijven als voor particulieren. 

Ook op het gebied van poetsdoeken, Swarfega, werkhandschoenen, handreinigers, kwasten en schuurmaterialen heeft u bij Solvetex een ruime keuze.