Werkhandschoenen

Elk handwerk vraagt om zijn eigen werkhandschoenen. Voor iedere toepassing hebben wij een passend antwoord. Zo kunt u bij ons terecht voor leren werkhandschoenen, lashandschoenen maar ook voor thermo werkhandschoenen. Onze werkhandschoenen zijn nagenoeg allemaal uit voorraad leverbaar.

Leren werkhandschoenen

Leren werkhandschoenen hebben we in elf varianten: leren werkhandschoenen van varkensnerfleder met gele voering tot en met leren werkhandschoenen van meubelleder met boa-voering voor in de winter. Alle leren werkhandschoenen leveren we per 12 of in een omdoosverpakking van 120 paar.

Actieve grip werkhandschoenen

Actieve grip werkhandschoenen hebben we in tien soorten: van nylon handschoenen met witte PU-coating tot en met latex handschoenen met microfinish coating. De actieve grip handschoenen leveren we per 12 of in een omdoosverpakking van 72 tot 144 paar.

Lashandschoenen

Lashandschoenen hebben we in zes varianten: van volledig rood splitleder tot en met deels splitleder en deels rundsnerfleder (voor de palm). De lashandschoenen leveren we per 12 of in een omdoosverpakking van 60 of 120 paar.

Disposable werkhandschoenen

Disposable werkhandschoenen (of wegwerp-werkhandschoenen) hebben we in drie varianten: latex huishoudhandschoenen, nitril gepoederd en nitril ongepoederd. De disposable handschoenen leveren we in een omdoosverpakking: van 10 of 20 dispenserdoosjes per doos.

Textielhandschoen

Textiele werkhandschoenen hebben we in vier varianten: zware tricot interlock, zware tricot zwart, lichte tricot interlock en keperdoek tricot met boord. De textielhandschoenen leveren we in een omdoosverpakking van 120 tot 600 paar.

Chemisch bestendige handschoenen

Chemisch bestendige handschoenen hebben we in veertien varianten: van pvc met 40 cm kap tot en met nitril met microfinish coating. De chemisch bestendige handschoenen leveren we per 12 of in een omdoosverpakking van 60 tot 120 paar.

Snijbestendige handschoenen

De snijbestendige handschoenen hebben we in vijf varianten, met een snijbestendigheid van level 1 t/m 5. De snijbestendige handschoenen leveren we per 12 of in een omdoosverpakking van 72 tot 120 paar.

Koudebestendige werkhandschoenen

Koudebestendige werkhandschoenen hebben we in vijf varianten: van super splitleder tot en met pvc met thermovoering. De koudebestendige thermo werkhandschoenen leveren we per 12 of in een omdoosverpakking van 72 tot 120 paar.

Solvetex biedt u ook een ruime keuze op het gebied van handreinigers, kwasten, schuurmaterialen, poetspapier, poetsdoekenen Swarfega.