Handcleaner

Ook handcleaner – of handreiniger – is een product dat vele varianten kent. Wij hebben een uitstekende selectie gemaakt van de beschikbare handcleaners. U vindt bij ons zowel de zware handcleaner als de lichte handcleaner. Deze producten kunnen wij bijna zonder uitzondering uit voorraad leveren.

Swarfega handreiniger

De bekendste handcleaner is natuurlijk de Swarfega handreiniger. De producten van Swarfega zijn als geen ander in staat om waterafstotende stoffen op te nemen. Met deze Swarfega handreiniger maak je zelfs de vetste handen weer schoon. De Swarfega-producten vindt u onder ‘Zware handreinigers’.

Zware handreinigers

De naam zegt het al: de zware handreiniger is de handcleaner voor het zware reinigingswerk. Onze Swarfega-producten vormen de basis van dit assortiment. Van dit topmerk voeren wij onder andere de varianten Swarfega Orange, Swarfega Lemon, Swarfega Power. Maar ook Rood, Natural, Special en Great White. Uiteraard hebben we ook de bijbehorende zeepdispensers in het assortiment. Voor situaties waarin geen water en zeep voorhanden zijn, is Swarfega Black Box uitermate geschikt. Swarfega Black Box zijn zeer sterk reinigende handreinigingsdoekjes.

Lichte handreiniger

Naast de zware handcleaner vindt u bij ons ook verschillende varianten van de lichte handcleaner. Zo hebben we onder andere handcleaners van Deb (het bedrijf dat ook Swarfega op de markt brengt) en FloraFee. De bijbehorende dispensers vindt u ook op deze website.

Zeepdispensers

Zoekt u een professionele totaaloplossing? Solvetex biedt zeepdispensers van 1, 2 en 4 liter, voor het optimaal reinigen van de handen. De zeepdispensers worden met een plaat tegen de wand bevestigd. Op de plaat vindt de gebruiker een instructie: duidelijk en professioneel.

Op deze website vindt u ook een uitgebreid assortiment poetsdoeken, poetspapier, Swarfega, kwasten, werkhandschoenen en schuurmaterialen.