Poetsdoeken

Poetsdoeken zijn er in vele soorten en maten, voor zeer uiteenlopende toepassingen. Om het u makkelijk te maken, hebben wij de beste poetsdoeken voor u geselecteerd. Deze hebben wij nagenoeg allemaal op voorraad.

Traditionele poetslappen en poetsdoeken kopen

We verkopen de traditionele poetsdoeken, gemaakt van gerecyclede stof, ook wel gerecyclede poetslappen genoemd. Hier heeft u een uitgebreide keuze in materialen: van tricot tot badstof en lakenstof poetslappen. Deze stoffen zijn allemaal chemisch gereinigd, op maat gesneden en ontdaan van harde materialen. De traditionele poetsdoeken/poetslappen worden geleverd in handige dispenserdozen.

Daarnaast verkopen we de kwalitatief hoogwaardige, snel absorberende poetsdoeken met katoenvezels.  art.10167 onder private label. Deze doeken zijn ultra-absorberend en vezelen niet. Ze zijn natsterk, kunnen worden uitgewrongen voor hergebruik, dus ook kostenbesparend. Ze zijn duurzaam verpakt in een handige kartonnen dispenserdoos.

Poetsdoeken van Kimberly-Clark

Heeft u liever Kimberly-Clark poetsdoeken? Geen enkel punt. Wij hebben onder andere de KC Wypall L20 (op rol), KC Wypall L30 (in draagdoos) en KC Wypall L40 (op rol en in doos met 18 pakken), evenals de KC Wypall X70 (doos) en KC Wypall X80 (doos). Overige Kimberly-Clark-producten leveren we op aanvraag.

Microvezeldoekjes en huishouddoekjes

Uiteraard hebben we microvezeldoekjes (per 10) en huishouddoekjes (grootverpakking) in ons assortiment. De microvezeldoekjes zijn geschikt voor het zeer fijne poetswerk: ze krassen niet en laten geen strepen achter.Solvetex is ook hét adres voor poetspapier, Swarfega, handreinigers, werkhandschoenen, schuurmaterialen en kwasten.