Poetsdoeken kopen

Poetsdoeken zijn er in vele soorten en maten, voor zeer uiteenlopende toepassingen. Om het u makkelijk te maken, hebben wij de beste poetsdoeken voor u geselecteerd. Deze hebben wij nagenoeg allemaal op voorraad.


Microvezeldoekjes en huishouddoekjes

Uiteraard hebben we microvezeldoekjes (per 10) en huishouddoekjes (grootverpakking) in ons assortiment. De microvezeldoekjes zijn geschikt voor het zeer fijne poetswerk: ze krassen niet en laten geen strepen achter.


Interlock wipers white

Metaalbedrijven, de automotive industrie, de houtindustrie, de meubelindustrie en de maakindustrie kiezen doorgaans voor onze speciaal ontwikkelde textiele poetsdoeken: de Interlock wipers white, ofwel nieuwe poetsdoeken. Deze poetsdoeken hebben geen naden, gaan lang mee, zijn uitwasbaar, scheuren niet en hebben vanwege hun zachtheid een zeer hoge poetskwaliteit. Bovendien zijn deze poetsdoeken met hun mooie, zachte, witte stof voor elk werk representatief. De Interlock wipers white hebben een plezierig formaat (40x40, 50x50 of 60x60 cm), waardoor ze lekker in de hand liggen. Deze poetsdoeken zijn dan ook zeer geschikt als auto poetsdoeken. De Interlock wipers white zijn tevens olie abdorberende doeken.


Poetsdoeken kopen op maat

Soms is een kleinere poetsdoek echter fijner, en heel specifiek poetswerk vraagt zelfs om poetsdoeken op maat. Vandaar dat wij ook poetsdoeken en poetsdoekjes op maat maken. Het formaat poetsdoek kunt u geheel zelf bepalen. Om een voorbeeld te geven: voor de wapenindustrie leveren wij speciale poetsdoekjes van 6x6 cm waarmee de lopen van geweren makkelijk schoon kunnen worden gemaakt.


Traditionele poetslappen en poetsdoeken kopen

Naast de Interlock wipers white hebben we ook de traditionele poetsdoeken, gemaakt van gerecyclede stof, ook wel gerecyclede poetslappen genoemd. Hier heeft u een uitgebreide keuze in materialen: van tricot tot badstof en lakenstof poetslappen. Deze stoffen zijn allemaal chemisch gereinigd, op maat gesneden en ontdaan van harde materialen. De traditionele poetsdoeken/poetslappen worden geleverd in handige dispenserdozen.


Poetsdoeken van Kimberly-Clark

Heeft u liever Kimberly-Clark poetsdoeken? Geen enkel punt. Wij hebben onder andere de KC Wypall L20 (op rol), KC Wypall L30 (in draagdoos) en KC Wypall L40 (op rol en in doos met 18 pakken), evenals de KC Wypall X70 (doos) en KC Wypall X80 (doos). Overige Kimberly-Clark-producten leveren we op aanvraag.


Solvetex is ook hét adres voor poetspapierSwarfegahandreinigerswerkhandschoenenschuurmaterialen en kwasten.KC Wypall * L20

€ 50,65
Artikel nr.: Art. 10161

KC Wypall * X80 draagds.

€ 76,05
Artikel nr.: Art. 10166

KC Wypall * L40 doos

€ 201,25
Artikel nr.: Art. 10163

KC Wypall * X70

€ 84,05
Artikel nr.: Art. 10164

KC Wypall * L10

€ 31,50
Artikel nr.: Art. 10160

KC wypall * L30 rol

€ 149,45
Artikel nr.: Art. 10162